Смачні фаршировані човники з кабачка запечені в духовці

20

Розкриваю секрет смачних фаршированих човників з кабачків. Таке блюдо ідеально підходить не тільки для щоденного меню, але і на святковий стіл.оригінальні човники з кабачків виходять дуже апетитними і можуть стати самостійною стравою, що не вимагає ніяких гарнірів або доповнень. Приготуйте смачні і ситні човники з кабачків з фаршем в духовці – будуть задоволені ваші близькі і гості. Для фаршу можете використовувати будь – який вид м’яса, але ми радимо використовувати курку-вона швидко готується і буде готова одночасно з кабачками. Зручно використовувати куряче філе-воно без шкіри і кісток, фарш вийде швидко перекрутити. Якщо ви любите кабачки і не знаєте, що з них приготувати, то беріть наш рецепт на замітку.

Покрокове приготування фаршированих човників

Кабачки промийте і зріжте хвостики. Для рецепта візьміть молоді овочі — вони швидше приготуються. Розріжте кабачки уздовж і навпіл, щоб вийшли човники.

Видаліть внутрішність з кабачків, використовуючи кавову або чайну ложки.

Тепер приготуйте фарш і начинку для човників. Промите куряче філе наріжте середніми шматочками. Аналогічним чином подрібніть і нарізану ріпчасту цибулю.

Через м’ясорубку прокрутіть куряче філе разом з цибулею, посоліть, поперчіть і добре перемішайте. З цибулею фарш вийде соковитим.

Змастіть форму для запікання рослинним маслом. Наповніть кабачки м’ясним фаршем, викладайте з невеликою гіркою. Нафаршировані човники викладіть форму.

Змастіть кабачки майонезом — він відмінно доповнює смак курячого фаршу. В принципі, допустимо майонез замінити на сметану, якщо хто забажає. Надішліть форму в духовку.

Запікайте при 180с близько 30-35 хвилин. Човники підрум’яняться і повністю приготуються. Кабачки стануть м’якими, а фарш дуже соковитим. На вигляд-дуже апетитно!

Викладіть кабачки на тарілку і присипте рубаною свіжою зеленню. Відразу подавайте до столу, поки вони тепленькі.

Виходить смакота неймовірна, вам точно сподобається!

Приємного вам апетиту!