Сирний крем для торта: 2 рецепта, які виходять у всіх

15

Рецепт сирного крему для торта

Готовим кремом можна промазати коржі або прикрасити торт зверху. Він не тече, виходить густим і стійким.

Вершки потрібно попередньо добре охолодити, поставити в холодильник на 3-4 години або в морозильну камеру на 40-50 хвилин. Ще одна необхідна умова-вони повинні мати високу жирність, їх не можна замінити на вершки жирністю 10 або 20%.

  1. Викласти сир в миску, збивати міксером не менше 5 хвилин. Потрібно починати з найнижчої швидкості міксера, поступово її збільшуючи.

  2. Додати цукрову пудру і ванільну есенцію, перемішати.

  3. Знову збити, в процесі невеликими порціями вводячи охолоджені вершки.

Ванільну есенцію можна замінити на щіпку ваніліну.

Готовий крем потрібно відразу ж використовувати, його не зберігають в холодильнику довше доби. Використовуючи харчові барвники, можна надати йому яскравий колір.

Якщо ввести додатковий інгредієнт, крем придбає абсолютно новий смак.

знадобиться:

  1. Цукор подрібнити в кавомолці до стану пудри. І розмішати її в попередньо охолоджених вершках. Збивати міксером 5-7 хвилин, поступово збільшуючи швидкість роботи міксера.

  2. Додати сир, перемішати. Банани добре розім’яти виделкою або блендером до кашкоподібної консистенції. Ввести в крем, збивати ще 5 хвилин. На крем можна викласти нарізаний кружечками банан.

Легкий фруктовий крем відмінно підходить для тортів, поверхня яких покривається фруктовим желе.

Сирний крем для торта з шоколадом

Альфия табермакова