Салат «наречена» дуже смачний і ситний салат!

21

Салат стане справжньою окрасою святкового столу і обов’язково сподобається вашим гостям.

продукти

  • — філе куряче копчене, 300 г;
  • — картопля, 2 шт;
  • — сир плавлений, 4 шт;
  • — яйця, 4 шт;
  • — цибуля за смаком;
  • — майонез, за смаком.

Як приготувати салат

М’ясо ріжемо на маленькі шматочки. Якщо немає копченого, відмінно підходить і відварне. Просто в бульйон додайте свої улюблені спеції і перець запашний, чорний горошком.

Відварюємо картоплю і охолоджуємо, трьом на крупній тертці. Поділяємо білки і жовтки у варених яєць і трьом їх на дрібній тертці.

Цибулю ріжемо кубиками і маринуємо, щоб він випустив свою гіркоту і став більш м’яким по гостроті. Маринад для цибулі: трохи води і яблучного або звичайного оцту змішати і залити цибулю на 15 – 20 хвилин. У маринад можна додати солі і цукру.

Викладаємо на блюдо інгредієнти шарами, перемазуючи їх майонезом: відріжте кінчик пачки і видавіть сітку з соусу тонкою цівкою.

Спочатку кладемо м’ясо, потім цибулю, картоплю, жовтки, сирок, білки.

Для просочення ставимо в холодильник на ніч. Зберігається салат в холодильнику не більше 5 діб і краще, вжити його раніше цього терміну.

Салат можна зробити у вигляді рулету або в рознімної кондитерської формі, щоб він виглядав більш святково і вашим гостям сподобався одним своїм зовнішнім виглядом.

Приємного апетиту!