Пісочне печиво » різдвяні зірки»

48

Пісочне печиво до різдва

Грудень-це пора року, коли потрібно часто готувати різні святкові десерти, і радувати себе і своїх близьких чим-небудь солодким і смачним. Ніжні і хрусткі печива у вигляді зірочок за цим рецептом можуть стати справжньою окрасою і для святкових, і для будніх днів.

Двоколірне тісто, приготоване на основі крохмалю, сподобається, практично, всім і примирить любителів шоколаду з шанувальниками ванілі. Крім того, такі печива можна упакувати в святковий пакет або коробочку, і оригінальний солодкий подарунок, зроблений своїми руками, готовий! звичайно, при формуванні печива потрібно терпіння і час, але результат, дійсно, того варто. За допомогою формування за цим рецептом, можна приготувати 4-х або п’ятикутні зірочки, і дати волю вашій уяві. Чесно кажучи, мені найбільше сподобалася п’ятикутна зірочка))

Порада перед випічкою: для приготування десерту бажано брати саме кукурудзяний крохмаль і цукрову пудру, так як з картопляним крохмалем і цукром печива виходять не такими ніжними і м’якими. Також хочу відзначити, що текстура і кількість використовуваного какао порошку залежить від його жирності. Зазначена кількість какао порошку призначене для какао з середньою жирністю. І наостанок, стежте за тим, щоб дно виробів не пригоріло і залишилося злегка золотистим.