Перетворюємо батон в закриту піцу: беремо для начинки все, що знайшлося в холодильнику

21

Піца вважається найскладнішим продуктом з точки зору підготовки тесту. Із заповненням начинкою зазвичай справа проходить швидко, а ось тісто вкрай примхливе і довго настоюється. Спробуємо все змінити і уникнути клопоту з тестом — замінимо його звичайним нарізним батоном. Якщо з нього вийняти м’якуш, то батон за 2 хвилини перетворюється в основу піци. Можна взяти тільки низ і робити традиційно, але ми використовуємо батон цілком і отримаємо закриту піцу.

З начинкою для піци довго думати не варто. Звичайно, можна спеціально купувати продукти, але цілком підійде і те, що знайшлося в холодильнику, тому просто вивчіть сам процес.

продукти

  • — моцарелла
  • — 2 виду ковбасок
  • — солодкий перець
  • — тертий сир
  • — і трохи цибулі, зелені і спецій

Як приготувати закриту піцу

Розрізаємо батон уздовж, видаляємо м’якуш і змащуємо внутрішню поверхню томатною пастою. Кладемо шар нарізаної моцарели.;

Поверх сиру прокладаємо ковбасу. Частину, що залишилася начинку ріжемо дрібно, як для салату, і заповнюємо весь вільний простір. Зверху нанесемо ще раз томатну пасту і посиплемо тертим сиром.

Тепер піцу залишилося закрити. Верх можна прикрасити або залишити як є.

Ставимо в духовку в 180 градусів на 20 хвилин.

Через зазначений час батон зміниться до невпізнання. Тепер він підрум’янений і схожий на справжнє тісто.

Така піца ідеально підходить для готування, коли немає часу. Її можна зробити навіть на сніданок в будні, буде і сніданок, і перекус протягом дня.

Відеорецепт: