Хліб перетворюємо в основу пирога і обходимося без тіста. Накрили фаршем і в духовку

38

Ситний м’ясний пиріг можна з легкістю приготувати без зайвого клопоту з тестом, які стомлюють найбільше. Замість нього візьмемо в основу звичайний хліб і вже через 20 хвилин соковитий, апетитно пахне пиріг з хрусткою сирною скоринкою буде на столі.

продукти

  • батон, 300 грамів фаршу,
  • 1 цибулина,
  • 100 грамів твердого сиру,
  • 100 мілілітрами молока
  • 4 яйця,
  • сіль і чорний перець.

Як приготувати пиріг

Фарш вимішуємо в глибокій мисці з нарізаною дрібними кубиками цибулею, сіллю і перцем.

Батон нарізаємо скибочками, умочуємо в молоко і викладаємо в змащену олією форму для запікання в один шар.

Трохи притискаємо центр ложкою, щоб вийшли невеликі поглиблення.

В них викладаємо фарш.

Окремо збиваємо яйця зі 100 мілілітрами молока і дрібкою солі.

Заливаємо цією сумішшю фарш і хліб.

ставимо запікатися 20 хвилин при 180 градусах.

За 5 хвилин до готовності посипаємо тертим сиром.

Приємного апетиту!

відеорецепт: