Бабуся навчила. Рецепт швидкого і смачного десерту

10

Ніжні і м’які тістечка просто тануть у роті, крем виходить ідеальної консистенції.

продукти

  • яйця, 4 шт;
  • цукор, 140 г;
  • ванілін, 1 пакетик;
  • молоко, борошно і рослинне масло по 8 ст.л;
  • розпушувач, 1 пакетик.

Для крему

  • молоко, 400 мл;
  • жовток, 1 шт;
  • цукор, 50 г;
  • цедра 1 лимона;
  • крохмаль кукурудзяний, 2 ст. Л;
  • борошно, 1 ст. Л;
  • масло вершкове, 20 г.

Як приготувати тістечка

Яйця змішуємо з цукром і ваніліном, збиваємо міксером до високої і стійкої, густої маси.

Вливаємо молоко і масло, всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і збиваємо далі.

Деко застилає пергаментом і виливаємо тісто.

Випікаємо при 200 градусах близько 20 хвилин.

Звертаємо рулет в папері і залишаємо остигати.

Для заварного крему змішуємо всі продукти крім вершкового масла і варимо густий крем.

Знімаємо з плити, втручаємося вершкове масло і залишаємо остигати, періодично перемішуючи.

Бісквіт обрізаємо з усіх боків і розрізаємо на порційні шматочки.

На кожен викладаємо крем і звертаємо трубочки, з боків також змащуємо кремом.

Тістечко-трубочки з заварним кремом виходять ніжними, м’якими, ароматними.

За бажанням можна полити розтопленим шоколадом і присипати подрібненими горішками.

Приємного апетиту!